Workshops

Workshop Orgonite


Ik geef workshops Orgonite. Orgonite maken is niet alleen een heel leuke en creatieve bezigheid, het is een activiteit die iedereen kan doen, ook als je van jezelf  vindt dat je niet creatief bent.


 

Je kunt bij mij een orgonite piramide maken. Ik heb daar  2 maten in. Wil je een andere vorm, dan is dat in overleg soms ook mogelijk.   Orgonite heeft tijd nodig om uit te harden. Je moet dus wel geduld hebben en je orgonite niet te snel uit de vorm willen halen. Doe je dit wel, dan kan het zijn dat de orgonite nog 'plakkerig' is en je vingerafdrukken achterlaat. Alles wat je nodig hebt voor (in) de orgonite, zoals mineralen/kristallen, metalen, glitter etc. heb ik in huis en is bij de prijs inbegrepen.  Je mag natuurlijk altijd zelf iets meenemen voor in de orgonite als je dit graag wilt.

Afhankelijk van de buitentemperatuur ben je al gauw 4 uur bezig om een orgonite te maken. Mijn workshops duren dan ook minimaal 4 uur.

De workshops zijn enigszins  afhankelijk van het weer. Het beste is om de orgonite buiten te maken in verband met de giftige dampen die vrij komen. Als het kouder is dan 17 graden, dan wordt dit wat lastiger. Ik ben inmiddels in het bezit van een overkapping, dus ook wanneer het regent, maar de temperatuur goed is, kan de workshop doorgaan.


Wil je een workshop orgonite maken bij mij komen volgen, stuur dan een mailtje via info@mganga.nl of gebruik het contactformulier.  Hieronder staan diverse data vermeld, zit er voor jou niets bij, dan kunnen we samen naar een datum en tijd kijken.


Vrijgezellenfeestje? Zussendag? Moederdagcadeautje?

Met elkaar gezellig fröbelen?  Orgonite maken is weer eens iets anders.  We kunnen dan  'bloemen' of hartjes maken. De workshop duurt zo'n 2½  à 3 uur.

Prijs bloem of hart is per persoon € 35*. Wil je er 2 tegelijk maken? Dat kan, voor de 2e betaal je dan € 30*. Ook hier is alles bij inbegrepen**.

     

Inschrijven workshop:

(workshop gaat door bij minimaal 2 personen)

Op vrijdagen starten we om twaalf uur, op zaterdagen starten

we meestal om 11 uur of  in overleg.

Workshop data: Vanaf medio april 2023 geef ik graag weer workshops. Mail gerust naar info@mganga.nl. Ik probeer dan zsm te reageren.

De workshops worden gegeven in Zeist.

Je dient zelf je lunch mee te nemen, maar thee, koffie  en kleine versnaperingen zijn aanwezig.


 Workshop prijzen 2022:  piramide 75* euro per persoon incl. alle benodigde materialen**. Betalen voor de workshop kan vooraf of contant op de dag zelf. Je kunt nu ook een extra grote piramide maken, de basis is 15 x 15 cm en de hoogte houden we op 13 cm. De prijs voor deze piramide is 110* euro.

*Ik probeer de prijzen vast te houden, maar ze kunnen tussentijds verhoogd worden i.v.m. de steeds hogere grondstofprijzen. Een eenmaal gemaakte prijs afspraak blijft staan.


**Voor sommige stenen/materialen kan een maximum gelden.


Chembuster

Je kunt nu ook een (kleine) chembuster komen maken. Ik heb hier 1 maat in.
Voor meer afbeeldingen  klik op  foto's

ORGONITE, wat is het en wat doet het

De basis van orgonite is een mengsel van: giethars, metalen  en (half)edelstenen/kristallen. Deze combinatie transformeert negatieve levensenergie naar positieve energie.

Giethars en kristallen zijn organisch materiaal, de metalen anorganisch. De organische materialen kunnen energie vasthouden, ook wel Orgone energie genoemd. De metalen kunnen de energie reflecteren. Door deze materialen te verbinden in orgonite, kan negatieve energie omgezet worden in positieve energie.

Je kunt een intentie meegeven als je de orgonite maakt en dit versterkt de orgonite. Denk aan bijv. liefde, vrede etc.


Feitjes over Orgonite:

•Het is eenvoudig te maken. En het  werkt continu.

•Het zet negatieve energie om in positieve energie.

•Het zuivert de atmosfeer, ontgift het water, eindigt droogte.

•Vermindert de schadelijke effecten van EMF (electromagnetic frequencies) en andere straling.

•Het kan een remedie zijn tegen slapeloosheid en nachtmerries.


Je kunt orgonite als een mooi object zien om in je huiskamer te zetten, maar het is vooral een heel krachtig object wat je het beste in de buurt van een elektrisch apparaat kunt zetten om de straling te verminderen of te neutraliseren. Denk daarbij aan computers, mobieltjes, magnetrons, wekkerradio’s etc.

Je kunt een orgonite ook in je slaapkamer zetten, de kans is groot dat je beter gaat slapen.

Zet je orgonite ook eens een dagje in de zon, de zon laadt je orgonite extra op.